HaberOvasi.Com

BAFRA 7. GECEDE 7`DEN 70 DEMOKRASİ NÖBETİNDE..

BAFRA HABER

Tüm Türkiye`de olduğu gibi Samsun’un Bafra ilçesinde de vatandaşların yedinci günde demokrasi nöbeti devam etti.


Samsun'un Bafra ilçesinde vatandaşlar yedinci gününde meydanlarda demokrasi nöbetini devam ettiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan kadın erkek, genç yaşlı 7'den 70'e yüzlerce vatandaş, Cuma gününden bu yana geceden sabaha meydanları terk etmeyerek, demokrasiye ve milli iradeye, Bafra, Halkı da sahip çıkıyor.

21 Temmuz Akşamı Darbe`nin 7. gününde Bafralı Vatandaşlar Bafra Belediyesi önünde toplanmaya başladılar, vatandaşlar burada mehteran takımın söylediği marşlarla dinlediler. Daha sonra mehteran takımı ile birlikte Atatürk Bulvarı'ndan Yeni Kent Meydanı'na Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`nin başlattığı yürüyüş ile devam ettiler.

Vatandaşlar Türk bayraklarıyla Yeni Kent Meydanına gidene kadar binlerce oldular. Bafra bulvar yolunda darbeye karşı demokrasi yürüyüşü sergiledi. Bir an olsun sokakları ve meydanları boş bırakmayan gencinden yaşlısına yüzlerce Bafralı demokrasiye ve milli iradeye Sahip çıktı.

Yürüyüşten sonra Yeni Kent Meydanında buluşan vatandaşlar, bayraklarla sloganlarla darbecileri lanetlediler. Demokrasi Nöbetinde Kuran-ı Tilavetiyle devam etti.Program, ilahiler, kasideler, dualar ve kılınan Yatsı namazından sonra Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in Darbede şehit olan vatandaşlarımız için yaptırmış olduğu dua ile son buldu. Programın ortasında Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel`de dâhil oldular.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.