HaberOvasi.Com

BAFRA ANKET SONUÇLARIMIZ

BAFRA HABER

Değerli Bafralı Takipçilerimiz ve Okuyucularımız Bafra Belediye Başkanını Kimi Görmek İstersiniz? Diye Soruduğumuz Anketimiz sona ermiştir.

 Değerli Bafralı Takipçilerimiz ve Okuyucularımız Bafra Belediye Başkanını Kimi Görmek İstersiniz? Diye Soruduğumuz Anketimiz sona ermiştir.
Anketimize katılım sağlayan tüm kullanıcılara ve anketimiz de yer verdiğimiz bir birinden değerli kişilere teşekkür ederiz.

Anketimiz 08.04.2018 tarihinde başlatmış.

Bitiş tarihimiz ise 14.08.2018 idi an itibari ile anketimiz sona Ermiştir..

Anketimize göre sosyal paylaşım ve sosyal medyada çıkan sonuca göre Tuncay Yurduseven, Nusret Seven ve Özgür Topkaya isimleri Öne çıkıyor. Kısa bir analizimiz şudur.

Bafra`mızda Ve anketimizde Adı Gecen isimler öne çıkmıştır.

Tuncay Yurduseven Ak Parti Gençlik Kollarında Yetişip Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığına Yükselmiş 6 yıl Bafra`da Görev Yapmış Her Seçimde başarısını Genel Merkeze Sunmuş, görev Sürecinde Her kısım Halkın Derdine Yardımcı Olmuş ve halkın arasında Adı Belediye Başkan Adayı Olarak Konuşuluyor.

Nusret Seven : Alparslan Türkeş`in Son öğrencilerinden olan Seven Ülkü ocakları eski genel Başkan yardımcılığı görevini yapmış Eğitimci olarak görevine devam ediyor. Seven Aynı Zaman da Milliyetçi Hareket Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığına çıkmış. Bafra İlçesinde Saygın Kişiliği ve sağlam diyalogları olan her daim memleketinin insanı ile hasbi al eden Seven`nin Bafra’da Belediye Başkanı Olarak Adı Geçiyor.

Özgür Topkaya ; Kendisi inşat mühendisi, Ülkücü Bir ailenin ferdi Olan Topkaya Bafra`da 5 yıl MHP Belediye Meclis Üyeliği yapmış Ardında 2014 mali yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Olarak seçimlere girmiştir. Büyük şehir Yasası ile değişen belediyecik sistemine karşı aday çıkan Topkaya 33746 oy olarak MHP `nin Hem Bafra`da hem Türkiye`de En fazla oy almasını sağlamıştı. Halen Bafra`da İnşaat mühendisliği yapan Topkaya`nın adı Halen Belediye Başkanlığında Geçiyor.


HABER OVASI GENEL YAYIN YÖNETMENİ
ADEM DİLEK






ANKET SONUÇLARI





Yorumlar (7)

Ali B. 6 Yıl Önce

anlatmaya gerek yok, 1. yi görüyorsunuz.

Ali şimşek 6 Yıl Önce

Manşette üç isim yer almaktadır bu haksızlık değilmi yirmi kişinin yarıştığı bu ankette diğer yüksek oy alan iki isimin yer alması dileğimizdir. Yoksa güvenilirliğiniz zedelenir. Teşekkürler

ADNAN ERTAN 6 Yıl Önce

ademcim bu tür anketler boş işler fesbuk arkadaşları vatsap arkadaşları hatta yakın akrabasının arkadaşları internet üzerinden oy kullandırılıyor o yüzden boş bir iş yapmışsın köylüye ineceksin mahallere ineceksin ev ev dolaşıp anket yapacaksın bu arkadaşları tanıyan dahi çıkmaz.

murat mutlu 6 Yıl Önce

beyfendi facabook takı watshap daki adamın eşi dostu oy atmıyor mu acaba adı uzerınde sosyal medya anketi yapmış arkadaş bütün oy alanları da koymuş. köydekinnler bizden fazla internete giriyorlar. ben güzel bir iş olmuş

semih can 6 Yıl Önce

bafra gençleşsin artık metal yorgunluklara son verin genç beyinler gelsin anlatmak ve anlaşmak kolay olur adaylara başarılar

aaaaaaaaaaaaaaaa 6 Yıl Önce

öne çıkan bu beylerin meziyeti becerileri nedir

Muammer 6 Yıl Önce

Zeynep Çiçek !

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.