HaberOvasi.Com

Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ayfer sahaya indi

BAFRA HABER

AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesinde hem esnafları hem de Bafra Emekliler Derneğini ziyaret etti.
AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürerek, Bafra Emekliler Derneğinde, emeklilerle bir araya geldi.

Ziyareti sırasında Bafra Emekliler Derneğinde oldukça sıcak ve samimi bir şekilde, hoş görü ve güler yüz ile karşılanan AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, Emekliler Derneği Yöneticilerine sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

ESNAFIN YOĞUN İLGİSİ VARDI


AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Ziyaretleri sırasında esnaflar tarafından güler yüz ve samimi bir şekilde karşılanan AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, esnafın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyip, bilgi alan AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, Belediye Başkanlığının kendisine verilmesi ve kazanması durumunda sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızla el ele verip, daha çok çalışarak, Bafra’mız için birbirinden güzel projelerin hazır olduğunu belirterek, vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Recep Ayfer, Parti olarak halka hizmetin bir bayrak yarışı olarak gördüklerini, Bafra’nın taze kana, yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu belirterek, görevlerini başarıyla yapan arkadaşlardan bayrağı devralmanın zamanının geldiğini söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, AYFER’ e başarı dileklerinde bulundu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.