HaberOvasi.Com

Bafra’da Şirinoğlu kız yurdunda Gizli bölme bulundu

BAFRA HABER

Bafra emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler, Bafra Şirinoğlu Kız Yurduna girerek yeniden bir arama yaptı. Yapılan aramalar sonucu polisler kapısı-penceresi olmayan duvarlarla örülü gizli bir bölme buldu.

 Edinilen bilgilere göre bu gizli bölme daha önceleri konferans salonu olarak hizmet veriyormuş. Başarısız darbe girişimi sonrası ilan edilen OHAL sonrası kapatılan Bafra Şirinoğlu Kız Yurduna giren polisler kız yurdunda geniş kapsamlı aramalar yaptı. Polis duvarları kırarak gizli bölmelere ulaşırken, Şirinoğlu Kız Yurdunda ele geçirilen dökümanlara el konuldu. Şirinoğlu Kız Yurduna operasyon düzenleyen polisler, ilçede FETÖ yapılanmasının üssü olduğu iddia edilen eğitim kurumunda ki gizli bölmeleri bu operasyonla hem tespit etti hem de deşifre etti.
KANUN HÜKMÜNDE HAZİNEYE DEVREDİLMİŞTİ
Şirinoğlu Kız Yurdu OHAL sonrası kapatılarak kararname ile hazineye devredilmişti. Bafra Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu,Bafra Cumhuriyet Savcılığı, Bafra Emniyet Müdürlüğü ve Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgisi dahilinde gerçekleşen operasyonda tespit edilen oda’nın konferans salonu olarak kullanıldığı tespit edildi.

NEDEN DUVAR ÖRÜLDÜ?

Şimdi Bafra’da herkes OHAL sonrası kapatılarak mühürlenen Bafra Şirinoğlu Kız Yurdunda’ki konferans salonunun duvar örülerek kapatılmasını konuşuyor ve herkes soruyor, “Neden duvarla kapattılar?” işte Bafra Cumhuriyet Savcılığı da bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyor ve araştırmaların sürdüğü de dikkatlerden kaçmıyor. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.