HaberOvasi.Com

CEZAEVİ SALDIRGANLARI YAKALANDI

BAFRA HABER

Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu’na dün öğle saatlerinde kamyonetten av tüfeği ile ateş ederek kaçan zanlılardan Ferhat D. Ve Tuncay D. Yakalandı

 Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu’na dün öğle saatlerinde kamyonetten av tüfeği ile ateş ederek kaçan zanlılardan Ferhat D. Ve Tuncay D. Yakalandı.

Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu İdari Hizmet Binası önündeki yoldan geçen bir kamyonetten, 28.11.2017 günü saat 13.00 sıralarında av tüfeği ile bir el ateş edilmişti. İdari Hizmet Binasına isabet eden saçmalardan bir tanesi, duvara çarparak sekmesi sonucunda bahçede bulunan N.E. isimli kadın personele isabet ederek hafif şekilde yaralanmıştı.

Bafra ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin titiz çalışması sonucunda olaya karıştıkları belirlenen Ferhat D. Ve Tuncay D. 19 Mayıs ilçesi Kuşkayası mahallesindeki evlerinin önünde yakalanarak gözaltına alındılar. Zanlılar Bafra Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek jandarma komutanlığına götürüldüler. Zanlıların; resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.