HaberOvasi.Com

New holland bafra bayisi türkenler çiftçileri bafra’daki ‘tanıtım günü’nde ağırladı.

BAFRA HABER

TürkTraktör Lider Markası New Holland’ın Bayiileri İle Çiftçileri Bafra’daki ‘Tanıtım Günü’nde Ağırladı.



New Holland Bafra bayisi Türkenler ve Osmancık bayisi Karakaşlar düzenledikleri özel tanıtım günü kapsamında ; New Holland’ın traktör, iş makinesi ve tarımsal teknoloji çözümlerini tanıttı.

Bafra Davet Merkezinde düzenlenen etkinliklerde; çeltik üretimiyle dikkat çeken bölgedeki çiftçilere kullanım rahatlığı sunan New Holland CX serisi biçerdöver ve ithal traktör serileri tanıtıldı. Bafra başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden etkinliklere katılan çiftçilere aynı zamanda, daha modern tarım alet ve ekipmanlarla çalışmayı desteklemek üzere sunum yapıldı.

Bafra ve çevre ilçelerinden etkinliğe davet edilen çiftçilere, New Holland CX serisi biçerdöver ve ithal traktör serisi başta olmak üzere birçok farklı ürünü yakından inceleme fırsatı sunuldu.

Türkenler’in Bafra Davet Merkezi’nde düzenlediği etkinliklerde; çeltik üretimiyle dikkat çeken bölgedeki çiftçilere kullanım rahatlığı sunan New Holland CX serisi biçerdöver ve ithal traktör serileri de tanıtıldı.Başta Bafra olmak üzere çevre il ve ilçelerden etkinliklere katılan çiftçilere aynı zamanda, daha modern tarım alet ve ekipmanlarla çalışmayı desteklemek üzere de ayrı sunum yapıldı.

TürkTraktör uzmanları tarafından verilen seminerlerde çiftçilere New Holland CX serisi biçerdöverleri, çeltik kurutma makinesi, balya makinesi ve benzer ekipmanların yanı sıra New Holland’ın ithal traktör modellerinin tanıtımı da yapıldı. Seminerlerde, katılımcılara aynı zamanda tanıtımı yapılan tüm ürünlerin sahadaki çalışmaları nasıl hızlandırdığı ve verimliliği nasıl artırdığı da örneklerle aktarıldı.

Düzenlenen etkinlikte Bafra Çiftçisine hitap Eden Tevfik Türken; “Firma, bayi ve müşteri üçgeninden oluşan güven halkası bölgedeki pazar payımızı yüzde 50'lerin üzerine çıkarmıştır. Kırk yılı aşkın esnaflık yaşamımızda bölge çiftçimizin gerek traktör gerek zirai ekipman ve biçerdöver ihtiyaçlarını kusursuz olarak yerine getirdiğimize inanıyorum. Bölge çiftçimize daha iyi hizmet verebilmek için oluşturduğumuz gezici servis ekibimizde 24 saat çiftçimizin hizmetinde dir”dedi.





























Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.