HaberOvasi.Com

SAMSUN SHERATON İnternet Medyasıyla buluştu

ÖZEL HABER

Samsun'da 1 yıl önce kurulan Samsun Sheraton Oteli, Samsun İnternet Medyası Derneği yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 Samsun'da 1 yıl önce kurulan Samsun Sheraton Oteli, Samsun İnternet Medyası Derneği yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Dünya markası Sheraton otellerinin Samsun'da kurulmasının hem şehrin ekonomisine hem de Samsun'un marka değerine önemli katkılar sağladığını ifade eden Genel Müdür Onur Bıyıklı "Geçen yıl 14 Şubat'ta kapılarını Samsun halkına açan ve Dinamobet 300 milyonluk yatırım ve 175 personeliyle hizmet veren Sheraton oteli kaliteli hizmete ve sektörde öncü olmaya devam edecek" dedi.

SAMSUN GÜÇLÜ BİR ŞEHİR


Samsun yerel medyasıyla gecikmeli olsa da buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Bıyıklı, "Bu konuda gecikmiş bir buluşma olsa da Samsun İnternet Medyasıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Samsun yerel basın anlamında ülkemizin güçlü şehirlerinden biri. Medya ile ilişkilerimizi bundan sonra çok daha sağlıklı izleyeceğiz" diye konuştu.
Samsun İnternet Medya Derneği Başkanı Nihat Alparslan ise Sheraton Oteli Genel Müdürü Onur Bıyıklı'ya Samsun'da yaptıkları yatırım ve katkılardan dolayı özel bir plaket takdim etti. Alparslan "Bizler bu şehre yapılan her yatırımın ve sağlanan istihdamların arkasında olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.