Öne Çıkanlar bafra Samsun

BAFRA ALDİ GROSS SÜPERMARKET BAFRA'DA HİZMETE GİRDİ

Açılışa Bafra Halkı yoğun ilgi gösterdi.

Açılıştan hemen sonra süpermarket içerisinde alışveriş izdihamı yaşandı.

Açılış öncesi Bafralılar Aldi Gross süpermarketin 2 saat öncesinden açılış için büyük kalabalık oluşturdu.

Açılış öncesi Bülbül hocamız ve Salih ÖZYAVUZ hocamız Kuran’ı Kerim okuyup, dua ettiler.

Açılışını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel BAŞAR’ ın yaptığı ve değerli isimlerinde katıldığı Aldi Gross Süpermarkette kaliteli ve güler yüzlü personeli ve sınırsız ürün çeşitleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Açılış konuşmasını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel BAŞAR yaparken ortakları tebrik edip hayırlı olmasını diledi.

BAŞAR konuşmasında, “Bu güzel günde çok güzel bir süpermarketin açılışında sizlerle beraberiz. Bu güzel marketi Bafra’ mıza kazandıran, bu güzel müesseseyi Bafralı hemşerilerimize kazandıran kurucu ortaklarına teşekkür ediyorum. Daha önemlisi Aldi Gross Süpermarkette Bafra’nın çocukları çalışıyor, aynı zamanda kaliteli ürünler sunuluyor. Bu iş yeri vesilesi ile Aldi Gross Süpermarket ile 30 kardeşimiz çalışıyor. O yüzden bu açıdan da çok önemli. Bu nedenle de Süpermarketin ortaklarına bir kez daha saygılarımı sunuyorum. Aldi Gross Süpermarketin Baframıza ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı ALLAH’ tan niyaz ediyorum” dedi.

FİYATLAR OLDUKÇA DİKKAT ÇEKTİ!

Bafra Aldi Gross Süpermarketin tüm ürünlerindeki “TOPTAN FİYATINA PERAKENDE” sloganı, marketteki tüm ürünler için geçerli olduğu öğrenildi.

Bu uygulamanın haftalık, aylık olmadığı günün her saatinde indirimlerin Bafra Halkına yansıtılacağı söylendi.

BAFRA ALDİ GROSS YÖNETİCİLERİNDEN BAFRA HALKINA MESAJ

Bafra Aldi Gross Kurucu ve Yöneticileri, Bizim için önce Vatandaş memnuniyetidir şeklinde konuşarak “Baframıza ve bölgemize yeni hizmete sunduğumuz Süpermarket ile farklı bir yenilik getirdik. Bafra Aldi Gross Süpermarket olarak ilçemizde, toptan fiyatına perakende bir market açmayı hedeflemiştik. Bunu da çevremizden aldığımız duyumlarla başardığımızı görüyoruz. Halkımıza temiz, hijyenik kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmeti sunduğumuza inanıyoruz. Çünkü Bafra Halkının bunu hak ettiğine inanıyoruz. Halkımıza büyük ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şu bilinsin ki, Bafra Aldi Gross Süpermarket “YEREL BİR MARKET OLUP” Bafralılarındır. 30 çalışanımız Bafralı olup “VERGİ KAYDIMIZDA BAFRA VERGİ DAİRESİDİR” diye konuştular. 

Anahtar Kelimeler:
BafraSüpermarket
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.