Öne Çıkanlar bafra Samsun

Bafra'da 3 öğretmen tutuklandı.
2. Bir FETÖ/PYD opresyonu düzenleyen Bafra Emniyet müdürlüğü 8 öğretmeni gözaltına alınmıştı. Alınan bilgiye göre gözaltına alınan 8 öğretmen Bafra Adliyesine sevk edildi.
Geç saatlere kadar nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 kişi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi, 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bafra'da tutuklu sayısı 21'e çıktı, 94 öğretmen ve idareci açığa alındı. Bafra’da FETÖ/PYD operesyonu ile ilgili soruşturma ve gözaltılar devam ediyor.

 Bugün devam eden operasyonlarda da 1 avukat, 1 mühendis, 1 iş adamı ve eşi ile toplam 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bir kişi adliyeye sevk edilirken, diğerlerinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.