Öne Çıkanlar Samsun Sinop Mustafa Destici

Bafra'da Türk Halk Konseri 'ne ilgi büyük oldu

Bafra Kaymakamlığı ilçe Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, hayat boyu öğrenme şenliği kapsamında, Cumhuriyetin 100.'üncü yıl anısına, Şef Emre Bilkay yönetiminde hazırlamış olduğu "Hayat boyu sizinleyiz." konserine katılım yoğun oldu.

Şehit ve Gaziler için saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hacı Avcı açılış konuşmasında,"Millet olarak gönül dünyamızın tellerini titreten, sevdalarımızı sevinç ve kederlerimizi notalara, makamlarla, ezgilerle ölümsüzleştiren, kültürümüzü gelecek kuşaklara aktaran şiirdir düşüncelerimiz. Cumhuriyetimizin 100.'üncü yıl anasına Şef Emre Bilkay yönetiminde koromuz bir yıl boyunca hazırlandı, çok büyük emekler harcadı. Sizlerin huzurunda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Konser sonunda, Bafra Kaymakamı vekili Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç koro şefine plaket verirken, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise çiçek takdim etti.

Konsere katılanlar arasında, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum müdürlerinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.