Öne Çıkanlar bafra Samsun

BAFRA EMNİYETİN’DE 4 RÜTBELİ POLİS GÖZALTINA ALINDI

Sabaha doğru gerçekleştirilen operasyonlarda 1 komiser ve komiser yardımcılarının odaları arandı. Hemen akabinde Bafra Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 4 rütbeli gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında 1 Komiser ve 3 Komiser yardımcısının olduğu idiaa edildi.

Öte yandan gözaltına alınan rütbeli polislerin evlerinde de aramalar yapıldı ve bilgisayarlara el konuldu.

4 rütbeli polisin sorgu için Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü de öğrenildi.

POLİSE OPERASYONLAR SAMSUN’DA DA DEVAM EDİYOR

Samsun il genelindeki Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik süren soruşturma kapsamında harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) ekipleri sabah saatlerinde 27 polis gözaltına aldı. Sabah gerçekleştirilen bu operasyon kapsamında 1 sivilin de gözaltına alındığı açıklandı. Gözaltına alınan polisler arasında şube müdür yardımcıları ile çok sayıda komiserin bulunduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.