Öne Çıkanlar bafra Samsun

Bafra'nın tanınmış iş adamları savcı karşında
Samsun ` un Bafra ilçesinde, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası FETÖ Cemaatine yakınlığı ile bilinen ve cemaate maddi destek sağladığı iddia edilen çok sayıda iş adamı daha FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıldı.

Bugün emniyette sorguları devam eden ve adliyeye çıkarılmayı bekleyenler arasında Bafra`nın Tanınmış iş adamları bulunmakta. A.Ö., M.B., C.E., F.A. gibi isimlerin bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.  

Anahtar Kelimeler:
BafraIş Adamları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahir bulut 8 yıl önce

sadece iş adamları degil okullarada baksınlar okul müdürleri okul aile birlikleri yonetimleri usulsuz verilen kantin ihaleleri feto nun adamlarını yerleştirme çalışan işletmecilerin haksız yere sebeb gösterilmeden ihalesinin iptali o okullara kendi adamlarını yerleştirmeler asıl fetöcüler burada araştırılsın

Avatar
murat 8 yıl önce

arkadas adlarını versenız olurmusunuz