Öne Çıkanlar Millet Cami İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay

Bafra`ya Bir Acı Haber Şehidimiz var

 ŞIRNAK'ta yol kontrolünü saglayan askeri time bugün PKK'li teröristler tarafindan düzenlenen saldiridan sonra çatisma çikti. Çatismada 6 askerin sehit olurken, sehit uzm. Çavus Burak Perçin'in Samsun Bafra dogumlu oldugu ögrenildi.

6 ŞEHİT VERDİK
Şırnak- Uludere karayolu üzerinde bulunan cezaevi yakınlarında yol güvenliğini sağlayan askeri time, bugün saat 14.30 sıralarında bir grup PKK'lı teröristler tarafından önce roketatar, sonra otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. Askerlerin karsılık vermesi ile çatısma çıktı. Çatışma bölgesine çok sayıda ambulans gönderilirken, 6 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Çatışmada 1 PKK'lı terörist de öldürüldü.

BAFRALI ŞEHİT
Şırnak-Uludure'de şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Burak Perçin'in Bafra doğumlu olduğu ögrenildi. Ailesinin İstanbul'da yaşadığı Burak Perçin'in naaşının Samsun'un Bafra ilçesi Gökçesu Mahallesi'nde Salın günü(bugün) ikindi namazı sonrasında toprağa verileceği açıklandı. Bu arada Şehit Uzman Çavuş Burak Perçin'in Bafra'da yaşayan 1. derece yakınları şehit haberiyle adeta yıkılırken, Perçin'in yakınlarının Bafra'daki evlerine Türk bayrağı astığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.