Öne Çıkanlar Mısır LC Waikiki

Görme engelliler 5. diksiyon kursunu açtı

Dernek yönetimi, bugün bir kursun daha açılışını gerçekleştirdi.

Bafra görme engelliler derneği tarafından Grup halinde açılan kurslar, ilköğretim mezunu üyelerinden oluşan diksiyon kursunun birinci kısmı, 22 Eylül 2021 tarihinde açılmıştı. İlköğretim mezunlarından oluşan ikinci grubun açılışı ise bugün yapıldı.

Kurs, hafta içi her gün dernek binasında görülecek. Bafra görme engelliler derneği, üç Lise, iki de ilköğretim mezunlarından olmak üzere bu zamana kadar tam beş defa diksiyon eğitim kursu açmış oldu. Konuyla alakalı Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer ergül şunları söyledi: Bugün ilköğretim mezunu üyelerimizden oluşan diksiyon kursumuzun ikinci kısmını açmanın en derin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şükürler olsun açtığımız bu kursla beraber beşinci diksiyon kursumuzu açmış oluyoruz. Ben diyorum ki, bundan sonra daha çok EKPSS kurslarına ağırlık verelim istiyorum. Çünkü malumunuz önümüz Nisan ayında ÖSYM tarafından engellilere yönelik engelli kamu personel seçme sınavı (EKPSS) sınavı yapılacak. Biliyorsunuz 4 Ekim’de açmış olduğumuz EKPSS hazırlık kursumuz sona erdi. Hayırlısıyla 3 Ocak’ta daha geniş kapsamlı bir şekilde tekrar EKPSS hazırlık kursunu açacağız inşallah. Bu kursa ne kadar ağırlık verilise EKPSS sınavında başarılı olma olasılığı o kadar yüksektir. Bu yüzden şimdilik herkesin EKPSS hazırlık kurslarına önem vermelerini istiyorum.

TABİ EKKPSS sınavına girmeyecekler için kurslar açmaya devam edeceğiz. Ancak sınava girecekler için diğer kursları da inşallah sınavdan sonra açarız diyorum. Hayırlısıyla şu sınavdan yüksek bir puan alalım da diğer isteklerimiz bir şekilde hallolur inşallah. Sınavdan çok yüksek puan alıp atanmak istiyorum diyorsanız inanın sınava çok iyi çalışıp hazırlanmanız gerekiyor. Ben sınava girecek olan bütün herkesin 3 Ocak’ta açacağımız EKPSS hazırlık kursuna mutlaka katılmalarını istiyorum. Bu yüzden kursa başvuru yapmayanlar mutlaka biran önce başvurularını yapsınlar. Çünkü zaman yaklaşıyor, acele etmekte fayda vardır.” şeklinde konuştu.

Beşinci diksiyon kursun açılışına: Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer ergü ve yönetim kurulu üyeleri, kurs hocası Şadiye Kalkan ve kursiyerler katıldı.
Hasan Satılmış Bafra görme engelliler derneği yönetim kurulu üyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.