Öne Çıkanlar bafra Samsun

Milli Parklar Şefliği Bahçesini Koruyamadı

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Doğa ve Milli Parklar Şefliği Bafra bölgesi, kendi bahçesindeki ağaçların yıkımına engel olamadı.

Bafra Doğa ve Milli Parklar Şefliği bahçesinde bulunan ve Meteorolojinin ölçümlerini yaptığı ölçüm cihazlarının bulunduğu Doğa ve Milli Parklar Şefliği bahçesindeki 50’ye yakın ağaç gelen emirle bu sabah yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, Meteolojinin ölçümlerini yaptığı ve hava tahminlerinde yardımcı olan bu yer yetersiz geldiğinden, yapılan müracaatlar neticesinden bahçeye yeni yapılması gereken istasyon uygun görülmüş ve gerekli izinler alınmış. Doğa ve Milli Parklar Şefliği bahçesinde bulunan ağaçların ise kesilmesine Orman İşletmesi tarafından izin verilmiştir. Doğal hayatı korumak adına her türlü hakkı elinde saklı tutan ve yeri geldiğinde vatandaşlara ceza yazdıran Doğa ve Milli Parklar Şefliği bu tavrı kendisine gösteremedi ve bahçesindeki ağaçların kesilmesine engel olamadı.

Zaman içerisinde nasıl bir istasyon kurulacağı ise merak konusu.









Anahtar Kelimeler:
BafraMilli ParklarKoruma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.