Öne Çıkanlar bafra istanbul

MUSTAFA SÖNMEZ’DEN YENİ YIL MESAJI

 Sönmezler Grup LTD.ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmez, yayımladığı mesajında, “Ümitlerin hüsrana uğramadığı ve Bafra’da büyük bir atılımın olacağı bir yıl hepimizin ortak dileğidir” dedi.

Sönmezler Grup LTD.ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmez mesajında, “Ne yazık ki acı ve gözyaşlarıyla karşıladığımız bir yıla üst üste gelen acılarla geride bırakıyoruz. Dileğimiz odur ki, 2018 yılı ümitlerimizin hüsrana uğradığı bir yıl olmasın. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği yılların başlangıcı olsun. 2018, Bafra’nın geleceğine umutla baktığımız bir yılın başlangıcı olsun. 2018, Bafra’mız için birbiriyle iç içe yaşayan mutlu insanların şehri olsun. Güven dolu günler içinde terörün bittiği, anaların gözyaşının dindiği bir yıl olsun. Biliyoruz ki, Bafra gülerse tüm Türkiye sevinir. Biliyoruz ki, Bafra gülerse bütün Türklük alemi güler. Bu inançla Türk ve İslam dünyasının yeni yılının barışa, huzura ve mutluluğa vesile olmasını diliyor; aziz Bafralı hemşerilerimize mutluluk içinde geçirecekleri nice yıllar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.