Öne Çıkanlar bafra Samsun

SADIK ÇAVUŞ’U DUALARLA TOPRAĞA VERDİK

Çevresinde hoşgörüsü ve saygısıyla çok sevilen Sadık YILMAZ’ ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi ailesini olduğu kadar akrabalarını ve sevdiklerini de uzun bir üzüntüye sevk etti.

CENAZESİNE KATILIM BÜYÜK OLDU

Merhum Sadık YILMAZ’ ın Hüseyinbeyli’deki cenazesine katılım oldukça yüksekti.

Sevenleri son yolculukta Sadık YILMAZ’ ı yalnız bırakmadı.

Başta Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay YURDUSEVEN, Başkan Yardımcısı Hüseyin ÇAMAŞ, Eski MHP İlçe Başkanı Hüseyin ACAR, Eski Belediye Başkanı Yaşar BUHARALIOĞLU, Eski Belediye Başkanı Sefer PEKER, Dünürü Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim ALAÇAMLI, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri ve kalabalık halk topluluğu son yolculukta merhum Sadık YILMAZ’ ı yalnız bırakmadılar..

Hüseyinbeyli Köyündeki evinden alınarak, aynı köyde bulunan Camii’ye getirilen, Merhum Sadık YILMAZ burada kılınan öğle namazından sonra ve hemen akabinde cenaze namazından sonra tekrar Hüseyinbeyli’deki aile kabristanlığına getirildi.

Burada dualarla defnedilen, Merhum Sadık YILMAZ’ın evlatları Ahmet YILMAZ, Hayrullah YILMAZ ve Aydoğan YILMAZ taziyeleri kabul ettiler.

Merhuma ALLAH C.C.’ den rahmet kederli ailesine, akrabalarına ve dostlarına sabırlar dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.