Öne Çıkanlar Mısır LC Waikiki

Ziraat Odası Başkanı Tosuner'den yeni yıl mesajı

Ziraat Odası Başkanı Osman TOSUNER ,yeni yılda bolluk ve bereketliğin olduğu bir yıl diliyorum.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,”Bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2021 yılı tüm dünya için tarihi dönüm noktalarının yaşandığı, zorlukların ve değişimlerin olduğu bir yıl oldu. Alın teri ile ekmeğini kazanan çiftçimizin,ülkemiz ekonomisine güç katan Köylümüz her şeyin güzelinin en iyisine laiktir.Bu yeni yılda en büyük temennimiz,Köylü ve Çiftçi tezgahından bereketin hiç eksik olmamasıdır.” Dedi.

Osman TOSUNER,”Bu duygular içinde 2022 Yılının ülkemize, çiftçimize yeni güzelliklere ,güzel günlere kapı aralamasını ümit ediyorum.İnşallah refahın ve huzurun arttığı,alın teriyle ülkesine katma değer sağlayan çiftçimizin,hakkını aldığı yeni bir yıla hep beraber kuçaklayacağız.

Büyük ve köklü bir medeniyete sahip olan ülkemizin,Bafra Ziraat Odası olarak yeni yılın aziz milletimize ve tüm insanlığa sağlık ,mutluluk, esenlik getirmesini,hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.