Maçın 3 dakikalık başlangıç sürecinden sonra takımımız birazda rüzgârın etkisi ile Pas yüzdesi düşük bir oyun hâkimiyeti ortaya koydu. Bu hâkimiyet kaçırılan fırsatlar Olsa da bize skor üreteceği belliydi ve öylede oldu. Bu hâkim oyun sürecinde savunma İyi bir oyun sergilerken ilk defa forma şansı bulan OĞUZHAN yaptığı kademeli duruş ve garanti paslarla çok iyi bir görüntü çizdi. Diğer yandan sağ kenarda oynayan ANIL ve NEVZAT çok iyi bir performans sergilediler..
 
Tabi ki bu pas yüzdesi düşük oyun hâkimiyeti rüzgârın lehimize olmasından dolayı ilk yarıda 1,0 lık skoru tersi durumda nasıl idare edilebileceğimizi de merak etmiyor değildim. Maçın ikinci yarısının 25 dakikasına kadar skoru koruduğumuz gibi bir gol daha bulabilirken, öyle değişiklikler oldu ki anlam vermediğim gibi yanımdaki dostlarıma maçı kaybedeceğimizi söylemek zorunda Kaldım. Öncelikle oyundan iyice merkez oyuncumuz UMUT oyundan çıkarılması lazım derken rüzgâra karşı fizik yapısı ve mücadelesi yüksek olan oyuncu oyundan çıkarıldı. Daha sonra savunma çok iyi giderken sol bek açığa açık oyuncusu da sol beke çekilince golü yedik. Golden sonra yine eskiye döndü oyuncular aynı mevkilerine alındı. Bu yetmedi sağ bek değişikliği ile adeta intihara teşebbüs ettik ve kademe gibi çok önemli bir kavram yerle bir oldu ve ikinci gole davetiye çıkaran gelişmeler yaşandı.
 
Bir kademe hatası ve kavgalar gürültüler derken kalecimizin gördüğü kırmızı kart ve rakibin o faul atışından kazandığı gol geldi. Yani iyi giden bir maçı nasıl yoldan çıkarılacağına dair Tam örnek bir maç olduğunu söyleyebilirim. Kimseyi kırmak ve üzmek istemem ama bu gibi Durumları yazmak bizim görevimiz. İçimiz yanıyor ama yapacak bir şey olduğunu da sanmıyorum.
 
Hem teknik hem idari, hem de futbolcu yönünden eksiklerimiz var ve para da olmayınca Bu gibi sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Rakiplerin kaybettiği bir haftada kazansak umutlu olabilirdik ama maalesef olmadı.Hepimize geçmiş olsun..SAYGILARIMLA..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.