Futbolun kendisinde vefa yoktur, ama futbol adına bıraktığın izler kişi olarak önündeki yıllarda vefalı davranışlarla karşılık bulabilirsin. Futbolun kendisinde VEFA olup olmadığı ise BAŞARI ile ilintilidir. İnsani ve ahlaki davranışların yanı sıra futbol her zaman sonuçları itibarı ile ele alınır. Başarılı olan devam eder başarısız olan değişir. TURGAY HOCA görevden alındıktan sonra yaptığı açıklamaları ile hala Bafra’nın spor gündemini meşgul etmeye devam ediyor.
 
NEYMİŞ BU AÇIKLAMALARI.
 
1.FUTBOLCULAR EVİNE TÜP ALAMIYORMUŞ.2.FUTBOLCULAR EVİNE KÖMÜR ALAMIYORMUŞ.3.BAŞKAN HÜSEYİN ÇAMAŞ KADRO YAPIYORMUŞ.4.içeride maaşı kalmış onu istiyormuş.
 
Tabi ki Bafra’da bu konular üzerine yapılan muhabbetlerde TURGAY Hocanın açıklamalarının esefle karşılandığını söyleyebilirim. Ben nedim hoca olarak böyle açıklamaların nereden bakarsanız bakın çok yanlış olduğunu ve hatta NANKÖRLÜK olduğunu düşünüyorum. Bütün teknik kadro ve futbolcuların geçen yıl oynadıkları veya görev yaptıkları kulüplerden ne kadar ücret aldıklarını ortaya dökecek olursak BAFRASPOR  daha ön plana çıkar.Kömür ve tüp konusunu ise futbolcular kulüpten çaktırmadan hallediyorlar diye biliyorum.Yanlış söylüyorsam beni aydınlatsınlar.Bebeklere  mama konusunda ise kulüp hiçbir şey yapamamıştır.Bu açıklamalar konusunda Yazıklar olsun diyorum ve nankörlüğün bu kadarı olmaz diyorum.İşin daha vahim boyutunda ise başkan kadro yapıyordu açıklaması var.Düşünebiliyor musunuz,başkan kadro yapıyor ve sana müdahale ediyor ve hoca olarak çalışıyorsun.Olacak ve konuşulacak bir olay mı.Nereden bakarsan bak HOCA adına bahtsız konuşmalar.
 
İçeride 5.000 TL alacağı kalmış ve onu istiyormuş, Hocamız alacağına ne kadar düşkünmüş, vereceğine aynı oranda düşkün mü bilmiyorum.Oysa  iç sahada aldığımız mağlubiyetler nedeni ile kendisine verilen CEZADAN haberi  yok (AMASYA,ZARA) sanırım.Öyle ya galibiyete prim istemeyi biliyorsanız cezayı da bileceksiniz.Sonra bir yeni moda çıktı ,aileler bu işlere nasıl dahil oluyor anlayamadım ve bana söylenen bazı konuları burada yazmaya utanıyorum.Bafraspor’u en çok eleştiren  kişilerin başında gelmeme rağmen bazı konularda laf söyletmem.Bu kulüp kurumsal olarak hiçbir zaman kimseyi aç bırakmamıştır.Bizler fazla harcıyor diye eleştiriyoruz ve zaman zaman kavgalar dahi yapıyoruz.Gelen teknik adamlar ve futbolcular ise bu enayileri nasıl yolarız diye kapalı kapılar ardında ne planlar yapıldığını az mı gördük.Bu tip sorunlarımızı ve ahmaklıklarımızı kendi aramızda tartışır konuşuruz ama ÇOCUKLARA MAMA alamadık demek ancak trajikomik olmaktan öteye geçmez.
 
Bütün transferler yapılmış yemekhanede her daim yemek çıkıyor ve araba her zaman hazır.Malzeme ve malzemeci  sıkıntısı yok saha sıkıntısı yok.Yani yapılması gereken sadece idman.Kadroyu kim yapsa takım şampiyon olur.AMA ADALETLİ OLARAK.Ama hocalarımız kulübe gelmek konusunda ne kadar ağırsalar idmanı ve kulübü çabucak terk etmek konusunda öylesine hızlı idiler ki takıma doğru dürüst idman yaptıramadılar.Futbolcuların bir çoğu sezon başı kilosundan daha ağır.
 
Görüyor takip ediyor ve yazıyoruz. Daha öncede yazdık ve söyledik bu  takım idman yapmıyor yapmıyor.Aslında teknik adam değişikliği çok önceden yapılacaktı ama Bafralı olduğu için kendisine uzun süreli şans tanındı.Eğer hocamız GÜVERCİNLERİNİN dedikodularına kulak asmayıp iş ne adil olarak odaklansa idi, hem Bafra’nın bu kadar parasını heba etmez hem de kendi ne kariyer yapardı.
 
Futbolun teknik taktik konularından bahsetmek isterdim ama bazen içinde yaşanan olaylar teknik taktik ve hatta maçın önüne geçebiliyor. İddiamız devam ediyor ve belki şampiyonda olabiliriz ama ben futbol adına onurumuzun kırıldığını düşünüyorum ve bundan sonra şampiyonluk gelirse bazı insanlarımızın çabası ile olacaktır. Gerisi hikâyedir ve beni inandıramazlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.