Öne Çıkanlar bafra istanbul

Benzin ve motorinde zam ertelendikten sonra daha da arttı!

21 Haziran'da beklenen zam ertelenmişti, şimdi daha yüksek!

Benzin ve motorinde 21 Haziran Cuma günü beklenen zam, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) müdahalesiyle ertelenmişti. Son gelen bilgilere göre zam ertelenmedi ve 24 Haziran Pazartesi gecesi daha da yüksek fiyatlarla pompaya yansıyacak.

Son Dakika Gelişmeler:

Zam miktarı arttı: 21 Haziran için beklenen ve daha sonra ertelenen zamda, benzinde 1 lira 64 kuruş, motorinde ise 1 lira 63 kuruş artış olacaktı. 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak zamda ise benzin 2 lira 1 kuruş, motorin ise 1 lira 69 kuruş artacak.

Zam tarihi: Zamlar 24 Haziran Pazartesi gecesi saat 24:00'ten itibaren geçerli olacak.

Neden Zam Ertelendi?

EPDK'nın zammı erteleme gerekçesi net olarak açıklanmadı. Ancak bazı kaynaklar, son dönemdeki kur dalgalanmaları ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatlarındaki değişimlerin gözden geçirilmesi için zammın ertelendiğini öne sürüyor.

Zammın Etkileri:

Benzin ve motorindeki zamlar, ulaşım ve taşımacılık sektörlerini doğrudan etkileyecek. Bu durum, gıda ve diğer ürünlerde de fiyat artışlarına yol açabilir.

Vatandaşlara Tavsiyeler:

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlara karşı vatandaşlara daha az araç kullanmaları, toplu taşımayı tercih etmeleri ve araçlarını daha verimli kullanmaları gibi konularda önerilerde bulunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
BenzinMotorinZam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.