Öne Çıkanlar Koronavirüs Samsunspor

Bayramın İki Günlük Bilançosu 16 Can Kaybı

Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerinin yoğun çalışmaları ve uyarılarına rağmen, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde (16-17 Haziran 2024) trafik kazalarında maalesef 16 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 716 kişi ise yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından paylaşılan bilgilere göre:

24 saatlik sürede (16 Haziran Pazar): 726 trafik kazası meydana geldi. 11 kişi hayatını kaybetti. 1.295 kişi yaralandı. 289.700 araç denetlendi.18 bin 889 araca hız ve radar işlemi yapıldı.

17 bin 227 araca ise diğer işlemler yapıldı.

Bayramın ilk iki günü (Cumartesi ve Pazar):

16 kişi hayatını kaybetti. 2 bin 716 kişi yaralandı.

Bakan Yerlikaya, "Kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz." paylaşında bulundu.

Bu üzücü bilanço, trafik kurallarına uymamanın ve dikkatsiz araç kullanmanın ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Emniyet ve Jandarma yetkilileri, sürücülere bir kez daha şu uyarılarda bulunuyor:

Aşırı hız yapmayın. Emniyet kemerini ihmal etmeyin. Dikkatli araç kullanın. Yol kurallarına uyun. Sevdiklerimizle huzurlu ve güvenli bir şekilde bayramlaşmak için bu uyarılara kulak vermemiz ve trafikte daha dikkatli olmamız gerekiyor. Unutmayın: Yolculuklar sevdiklerinize kavuşmak için vardır, ayırmak için değil.

Anahtar Kelimeler:
BayramKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.