Öne Çıkanlar bafra Dereköy

GIDA SERTİFİKALARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
 Güvenilir Gıda Sertifikasını alan Oğuz Dalay yaptığı kısa konuşmada, ’’ bizler topluma hizmet eden kuruluşlarız. İşletme olarak Bafra’da Güvenilir Gıda Sertifikasını alan ilk kurumuz. Bundan bizler de ilçemiz de farkındalık yaratacağımızdan dolayı çok mutluyum. Artık bizde bir işletmeci olarak Güvenilir Gıda Sertifikası olan bir kurumuz. Buradan diğer meslektaş olan arkadaşlarıma da sesleniyorum onlar farkındalık yaratmak istiyorlarsa Güvenilir Gıda Sertifikalarını alsınlar'' dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan’da yaptığı konuşmada; Projenin asıl amacı ilçemizdeki Gıda işletmelerinin her yönden teknik ve sağlığa uygun şartlarının tamamen iyileştirilmesini sağlamaktır.

Proje dâhilinde oluşturulan komisyon Kaymakamlığımız, Bafra Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü Bafra Belediyesi, 19 Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendislik Bölüm Başkanlığı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oluşturulmuştur. Bizlere başvuran işletmelerde yapılan değerlendirmeler neticesinde Balakçı Unlu Mamulleri, Bafra Dominos Pizza ve Sönmezler Unlu Mamulleri Güvenilir Gıda Sertifikaya almaya hak kazanan kuruluşlarımız olmuştu. Bu gün ise burada çay ocağı olarak farkındalık ve farklılık yaratan Meydan Havuz Başı Çay Ocağı Güvenilir Gıda Sertifika almayı hak eden başka bir kuruluşumuz olmuştur.

Arslan; böyle işletme sahiplerini artması gerekiyor. İnşallah Oğuz Dalay gibi arkadaşlarımızın sayısı gittikçe artar bizler işletmecilere ceza değil ödül vermek istiyoruz'' dedi. .

Daha sonra Bafra Kaymakamlığın önderliğinde başlatılan Okul Kantinleri Yarışıyor Proje kapsamında okullar da Jokerbet faaliyet gösteren Kantin İşletmelerinin değerlendirilmesi yapıldı. Toplam 10 okul Kantin İşletmecisi bu ödüle layık görüldü. Layık görülen Bafra Anadolu Lisesi Kantini, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kantini, Kızılırmak Anadolu Lisesi Kantini, İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi kantini, Hasan Çakın Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Kantini, Gazi İlköğretim Okulu Kantini, İsmet İnönü İlköğretim Okulu Kantini, Kuşçular Gülizar Kahve İlköğretim Okulu Kantini ödül almaya kazanan okullar oldu.

Ödüllerini Bafra kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Tarım müdürü Kadir Güven, Bafra Milli Eğiti Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun’dan aldılar.

Güvenilir Gıda Projesi Sertifika Törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Kızılay Başkanı Osman Genç ve çok sayıda davetli katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.