Öne Çıkanlar bafra Dereköy

KALLEŞ PUSUDA ŞEHİT DÜŞTÜ
 Muş'un Varto ilçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından pusu kurulup açılan ateş sonucu şehit edilen Uzman Onbaşı Bekir Vegabet Anıl Erdal'ın şahadet haberi baba ocağı Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'ne ulaştı.

Yetkililerden oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Songül Erdal, feryat etti. Baba Rahim Erdal'ın iş için Mersin'de olduğu belirtildi.

Şehidin nişanlısına acı haber iş yerinde verildi. Şehidimizin baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı. Nişanlı olan Şehidin emine Erdal ile resmi nikâhının olduğu ve 1,5 ay sonra düğün yapılacağı öğrenildi. Şehidimizin evinin önünde sağlık ekipleri hazır bekletiliyor.

Şehidimiz  Perşembe günü ikindi namazına müteakip Bafra Asri mezarlığında toprağa verilecek. Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.