Öne Çıkanlar istanbul bafra

İzmir'in 5 ilçesinde yangın çıktı

İzmir'de bugün 29 Haziran 2024 günü, 5 farklı ilçede orman yangını çıktı. Yangınlara müdahale çalışmaları halen devam ediyor.

Menderes: Şaşal Mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında başlayan yangın, arazözler, helikopterler ve uçaklarla söndürülmeye çalışılıyor.

Selçuk: Pamucak mevkiinde saat 17.00 sıralarında başlayan yangın, Kuşadası'na da sıçrama riski taşıyor. Yangına 4 uçak, 5 helikopter, 10 arazöz ve 5 su ikmal aracı müdahale ediyor.

Çeşme: Germiyan Mahallesi'nde saat 14.34'te başlayan yangın, 1 uçak, 1 helikopter, 7 arazöz ve 1 su ikmal aracıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Onikişubat: Maksutlu Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında başlayan yangın, 7 arazöz, 5 ilk müdahale ve 2 su ikmal aracıyla söndürülmeye çalışılıyor.

Karabağlar: Karabağlar'da da ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına müdahale ekipleri sevk edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, İzmir'de toplamda 8 orman, 8 de kırsal alanda olmak üzere 16 yangın çıktı. 11 yangın kontrol altına alınırken, 5 yangına müdahale çalışmaları devam ediyor.

Yangınlara 11 uçak, 27 helikopter, 171 arazöz ve iş makinesi ile 972 personel müdahale ediyor.

Anahtar Kelimeler:
IzmirYangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.