Öne Çıkanlar Mısır LC Waikiki

İzmir'de elektrik akımına kapılan 2 kişi öldü

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde, Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay isimli iki kişi, sağanak yağış sonrası oluşan su birikintisine basarak elektrik akımına kapıldı ve hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden kişilerin, çevredeki vatandaşların çabasıyla su birikintisinden çıkarıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, vatandaşların kurbanların ayağına hortum bağlayarak onları sudan çekmeye çalıştığı görülüyor.

Trajik olayda hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz'in 23, İnanç Öktemay'ın ise 44 yaşında olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre, olay akşam saatlerinde gerçekleşti. Yağmurdan korunmak için bir binanın saçak altına sığınan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, daha sonra evlerine gitmek üzere yola koyuldu. Su birikintisinden karşıya geçmeye çalışan iki kişi, elektrik akımına kapıldı ve yere yığıldı.

Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar, derhal müdahale ederek iki kişiyi su birikintisinden çıkardı. Vatandaşlar, elektrik akımının kesilmesi için yetkililere haber verdi ve ilk yardım müdahalesinde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Maalesef, yapılan tüm müdahalelere rağmen iki kişi de hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden iki kişinin yakınları ve vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medyada da iki kişiye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilenirken, yetkililere ihmal olduğu yönünde tepkiler yükseldi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattıklarını ve gerekli incelemelerin yapıldığını açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Izmir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.