Öne Çıkanlar Millet Cami bafra müftüsü

Narkoçelik-27 Operasyonu, Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe!

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 57 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkoçelik-27 operasyonu, uyuşturucuyla mücadelede önemli bir başarıya imza attı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 990 ekip, 2 bin 475 personel, 8 hava aracı ve 34 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla; Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Antalya, Tokat, Samsun, Şanlıurfa, Malatya, Sakarya, Bursa, Kahramanmaraş, Denizli, Muğla, Kocaeli, Ordu, Tekirdağ, Trabzon, Batman, Kayseri, Elazığ, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Mersin, Kütahya, Balıkesir, Bayburt, Erzincan, Isparta, Kırklareli, Mardin, Erzurum, Eskişehir, Hatay, Manisa, Afyonkarahisar, Düzce, Karabük, Şırnak, Sinop, Uşak, Yalova, Zonguldak, Aydın, Adıyaman, Aksaray, Bilecik, Bitlis, Çorum, Karaman, Kilis, Muş ve Van olmak üzere 57 ilde "NARKOÇELİK-27” operasyonları düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 57 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkoçelik-27 operasyonu, uyuşturucuyla mücadelede büyük bir başarıya imza attı.

Operasyonda zehir tacirlerine ve uyuşturucu şebekelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar düzenlendi ve elde edilen sonuçlar paylaşıldı.

Operasyondan Öne çıkan Rakamlar: Ele geçirilen uyuşturucu miktarı: 1 Ton 700 Kg, Ele geçirilen uyuşturucu hap sayısı: 1 Milyon 181 Bin, Yakalanan zehir taciri ve sokak satıcısı: 396

Bazı İllerde Ele Geçirilen Uyuşturucu Miktarları:

İstanbul: 314 kg metamfetamin, 84 kg esrar, 8 kg kokain, 98.700 adet hap

Gaziantep: 28 kg skunk, 15,5 kg esrar, 400.000 adet hap

Diyarbakır: 361 kg skunk, 70.700 adet hap

Konya: 145 kg skunk, 80,5 kg esrar, 2 kg bonzai, 140.105 adet hap

Ankara: 62,5 kg eroin, 26,5 kg metamfetamin, 145.390 adet hap

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, bu operasyonlarla halkı uyuşturucu maddeden korumaya kararlı olduklarını ve bu mücadelede milletimizin desteğine ve dualarına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.