Öne Çıkanlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Temmuz Yerleşkesi

Reis, Kasımpaşa maçını değerlendirdi

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Kasımpaşa A.Ş. karşısında 4-1’lik skorla kazanılan müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Thomas Reis, “Herkese öncelikle iyi akşamlar. Çok önemli bir galibiyet aldık ve bu yüzden çok mutluyuz. Üç puanı kazanmamıza rağmen ilk yarıda iki penaltı kaçırdık ve istediğimiz oyunu sergileyemedik. Uzun toplar oynamak zorunda kaldık, rakip de bu sırada gol buldu. " dedi.

Reis,"Kasımpaşa, ilk yarıda üzerimizde çok iyi bir baskı kurdu, biz ise istediğimiz performansı gösteremedik ve kötü bir oyun sergiledik. İkinci yarıda bazı değişiklikler yaptık; pozisyonlarda farklılıklar oluşturduk. Bunun ardından, ilk yarıya kıyasla topa daha fazla sahip olmaya başladık. Takımımın göstermiş olduğu performanstan gurur duyuyorum. Bu maçın ardından toplamda 22 puana ulaştık, bence bu hiç de fena değil” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporThomas Reis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.