Öne Çıkanlar bafra Düzensiz göç

Hac'da hastalanan 13 Türk vatandaşı Türkiye'ye getirildi

Mekke'de Hac ibadetini yerine getirmek isteyen 13 Türk vatandaşının hac ibadeti sırasında yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle Türkiye'ye getirildi.

Sağlık Bakanlığı'nın bu konudaki hızlı ve titiz çalışması takdir topladı.

Hac mevsiminin yoğunluğunun ve sıcak havaların getirdiği zorlu koşullar göz önüne alındığında, bu tür sağlık sorunlarının yaşanması kaçınılmaz olabiliyor. Bu nedenle, hac ibadetine gitmeden önce sağlık durumunun kontrol edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca," Vatandaşlarımızın Ankara'daki hastanelerde en iyi şekilde tedavi görmeleri ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle." temennisinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nın hacılara yönelik sağlık hizmetleri sunması ve acil durumlarda hızlı bir şekilde müdahale etmesi de oldukça önemli. Bu vesileyle, hac görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir hac dileğiyorum.

Anahtar Kelimeler:
MekkeAnkara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.