Öne Çıkanlar PKKlılar silahlı İHAlarla vuruldu türkiye

Ak Parti Havza İlçe Danışma Meclisi Toplandı

Havza Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan 2022 yılının ilk ilçe danışma meclis toplantısını düzenlediklerini belirterek; “Havza ilçe teşkilatı olarak teşkilat yapımımızı daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile sahada çalışmalarımız aralıksız devam etmekte.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesinin hizmetleri ve hayata geçirilecek olan projeleri hakkında katılımcılara bilgiler vererek, “Havzanın geleceğini planlıyoruz. Havzanın geleceği olarak gelen Havza OSB’de istediğimiz sonuçları almaya başladık. İnşallah Havza OSB sadece Havzanın değil bölgenin istihdam sorununu çözecek. Yine termal turizm için çalışmalarımız devam etmek. Havza büyüyecek, ülkemiz büyüyecek ve güçlenecek. Bizler çok lafın değil çok işin peşindeyiz.” Dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Ersan Aksu’da yapmış olduğu konuşmada ilçe danışma toplantılarının kendilerin için önemli olduğunu belirterek; “Bizim için her mahalle başkanı bulunduğu yerde Recep Tayyip Erdoğan’dır. Muhalefetin bir tane projesi var o da Recep Tayyip Erdağon’ı nasıl alaşağı ederiz? Bundan başka projeleri yok. Oysa Ak Parti bir yılda birçok projeyi hayata geçirdi.  Daha güçlü, daha bağımsız Türkiye yolunda 2023 daha önemli. İstişare partimiz için önemli ve bu toplantıları da bu önem üzerine gerçekleştiriyoruz. Son 70 yılın en önemli seçimine gireceğiz ve vatandaşın mutfağında kaynayan tenceresinden zeytinyağına, tuza varana son 20 yıldır olduğu gibi kadar hesabını yapan bir parti var. Çünkü Ak Parti Milletin iktidarıdır, milletin partisidir. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.” Dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan mahalle temsilcilerinin taleplerini dinlediler.

Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ve mahalle başkanları katıldı.

Anahtar Kelimeler:
HavzaAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.