Öne Çıkanlar Mısır LC Waikiki

BAFRALI BAKAN DEMİR’DEN FABRİKA DEĞİL HİZMET İSTEDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir 2009 Yılında Bayındırlık ve İskan Bakan’ı iken Bafra’ya ziyarette bulundu.Bu ziyaret esnasında Bafralı gazeteci Hasan Davran bir soru yöneltti.Ayak üstü soruyu duyan Mustafa Demir soruyu ve isteği ayak üstü geçiştirdi.

DEMİR,LAF OLSUN DİYE Mİ ELEŞTİRDİ!

Oysaki geçtiğimiz günlerde Bafra’ya gelen Sayın Mustafa Demir Bafralıları eleştirmişti,”Bunu geçtiğimiz dönemlerde de duydum. Hükümet Bafra`ya ne yaptı dediler. O dönem bin kişilik bir toplantı yaptık. Ne istiyorsunuz diye sorduk. O gün kimse konuşamadı ve sadece fabrika istediklerini söyledi. “Oysaki bu toplantılar öyle anlatıldığı gibi değil...

Sizlere sadece bir örnek veriyoruz.Bunun birçok röportaj var,O yıllarda Samsun’a 3 fakülte gelecekti.Garibim Bafra bundan faydalanmak için mücadele verirken Bafra İmece usulü Vatandaştan para toplanarak inşaatı yapıldıktan sonra kaderine terk edilen Bafra Bölge Hastanesinin yerine ve Bafra’da kapatılan Tekel Binalarının üniversiteye dönmesi için mücadele edilmişti.

Vatandaşın parasıyla yapılan, hazır alt yapısı olan, yeri ve Halkın parasını hiçe saymıştır.Sözde deprem dayanıklıkları kontrol edilecek oralar deyip konuyu geçiştirmişti.Bu yerler 17 yıldır kaderine terk edilmiş şekilde durmaktadır.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığında buranın deprem kontrolünü yaptırıp aktif duruma getirirsiniz.

2009 yılında yani 9 yıl önce bir gazetecinin sorduğu soru,Bafra’nın 1500 kişilik öğrenci yurdu var,Bu konu ile de alt yapımız hazır, demeye kalktı,o dönemde Bakan olan Mustafa Demir’in cevabı,Mevcutları bırak,Bafra’ya Yeniden Yeni bir Fakülte,Eski yapıların deprem dayanaklığına bakmak lazım.” Diyerek salonu terk ediyor.

İŞTE O VİDEO TIKLA İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.