Öne Çıkanlar Samsun Sinop Mustafa Destici

Çiğdem Karaaslan Bafra'da konuştu

Bafra’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra sırasıyla, ilçede bulunan Öğretmenevi’nde bayan sivil toplum temsilcileriyle buluştu. Programı devamında yapımı devam eden Millet Bahçesi ile Millet Camii inşaat alanını gezerek şantiye şefi Erdinç Vural, Millet bahçesinde yürütülen projeler hakkında brifing verdi.

Çiğdem Karaaslan, Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı’nda ilçe merkezi ve kırsaldaki muhtarla bir araya gelerek sorunları dinledi ve not aldı.

Bafra’daki en son programında, Karpuzlu Mahallesi’nde karpuz tarlası sahibi Arif Tunç’u ziyaret eden Çiğdem Karaaslan, burada çiftçilerin sorunlarını dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan gazetecilere verdiği açıklamasında,” Samsun ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Önce 19 Mayıs ilçesi sonrasında Bafra’ya geldik, buradan da Alaçam ilçesine geçeceğiz. Sivil Toplum Temsilcilerimizle görüştük, muhtarların sorunlarını dinledik. Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bafra’mızda gerçekleştirilen çok önemli projeler var. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarında çözülmüş sorunlar var. Şuan hali hazırda yapımı devam eden Bafra’nın vizyon çalışması olan Millet Bahçesi ve Millet caminin içinde çok çeşitli kompleksler var. Buraları da gezdik bilgi aldık.” Dedi.

Kovit süreci dünyaya bambaşka bir sorun yaşatmış olduğunu söyleyen Karaaslan,” Gıda tedarikinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Samsun şanslı bir şehir. Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü Ovası var. Şuanda Karpuzlu Mahallesi’nde Karpuz tarlasındayız. Burada bereketi görmek, üreticilerimizin emeğini görmek, alın terini görmek emek sarf ederek topraktan sofralara kadar taşıyan, bütün mekanizmaların daha da gelişmesi özelikle Samsun’da tarıma dayalı endüstrinin geliştirilmesi, bu yönde yatırımlarında peşi sıra zaten gerçekleştirilenler var. “ olduğunu belirtti.

Karaaslan,” Hem Tarım, hem de tarıma dayalı sanayinin arada gelişeceği sistemi ortaya koymak için bütün birimlerimiz ve bakanlarımız ile belediyelerimiz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. O yüzden gıda çok önemli sağlıklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’den yurt dışına çıkan ihracatlarımız her geçen gün artıyor. Bunu artırmayı ve daha kaliteli hale getirmeyi planlıyoruz.” İfadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın ziyaretleri kapsamında, Samsun Ak Parti il Başkanı Mehmet Köse, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, ilçe Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve çiftçiler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
çiğdem Karaaslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.