Öne Çıkanlar Samsun Sinop Mustafa Destici

Görme engelli aile açık logara düştü 2 yaralı

Samsun'da Kapağı Açık Rögara Düşen Görme Engelli Hamile Kadın Hastanede Müşahede Altında

Samsun'un Atakum ilçesinde dün yaşanan talihsiz olayda, görme engelli hamile bir öğretmen, çalışma nedeniyle açık bırakılan bir rögara düştü. Kazada öğretmen yaralanırken, kol kola yürüdüğü eşi de düşerek başını rögar kapağına çarptı.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Görme engelli öğretmen Gülderen Durna Dalgıç, dün Güzelyalı Mahallesi 3023. Sokak'ta yürüdüğü sırada, çalışma nedeniyle kapağı açık bırakılan bir rögara düştü. Dalgıç ile kol kola yürüyen eşi Emrah Dalgıç da düşerek başını rögar kapağına çarptı.

Olay Sonrası Gelişmeler

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dalgıç çiftini Ondokuzmayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırdı. 8 aylık hamile olan Gülderen Durna Dalgıç, kadın doğum polikliniğinde tedavi altına alınırken, Emrah Dalgıç ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yasal İşlemler

Talihsiz olayı yaşayan Emrah Dalgıç, Şehit Recep Tokur Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayetçi oldu.

Bu üzücü olay, yetkililerin çalışma alanlarında gerekli güvenlik önlemlerini alması konusunda bir uyarı niteliğinde.

Bu tür kazaların önlenmesi için, çalışma alanlarının açıkça işaretlenmesi ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması hayati önem taşımaktadır.

Yetkililer bu konuda gerekli denetimleri yaparak sorumluluklarını yerine getirmelidir.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.