Öne Çıkanlar Sağlık çalışanları Tunç Soyer

Halktan Tepki gelince Mustafa Demir kaçtı
Samsun’da seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Demir’e ve Osman Topaloğlu'na 19 Mayıs ilçesinden tepki geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa DEMİR’e 19 Mayıs İlçesinde vatandaştan tepki geldi.Seçim çalışmaları için geziler sürdüren Mustafa Demir’e bir vatandaş ;Bir kişinin buradan gitmesi gerekir,söyleyin gitsin,Vatandaş mı kovulur,19 Mayıs'ın kaderidir 19 Mayıs Kuruldu kurulalı,sol yönetir burayı,bir kere de sağçı bir vatandaş yönetsin burayı,beni polise şikayet etmesin,Savcılığa şikayet etsin 66 yaşında bir adamım ben belediye tarafından ceza yiyorum.” Diyerek Osman Topaloğlu’na tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın görmek istemediği bu durum karşısında, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir bu durum karşısında sessiz kaldı.Vatandaşın sesine kulak vermeden Demir konuyu bile dinlemeden yoluna devam etti.

İbrahim Akkuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.