Öne Çıkanlar bafra istanbul

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti Bayram tatili ziyaretçilerini katladı

Bu sayı geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artış gösteriyor. Doğal güzellikleri ve yenilenen tesisleriyle Kızılırmak Deltası, Samsun turizminin gözbebeği haline geliyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan: "Turizmde Odak Samsun" hedefiyle çalıştıklarını ve şehre hizmet etmeye, potansiyellerini daha da yukarı çıkarmaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Doğan, Samsun'un 17 ilçesiyle bir doğa harikası olduğunu ve önceliklerinin bu güzellikleri ön plana çıkarmak olduğunu vurguladı. Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nin Samsun turizmi için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden Doğan, deltaya olan ilgiyi artırmak ve ziyaretçilere en iyi deneyimi sunmak için Kızılırmak Doğanca Kafe Ziyaretçi Merkezi, Bungalov Evleri ve Otantik Kıl Çadırı'nı yeniden hizmete açtıklarını da söyledi.

Tesislerin Yeniden Hizmete Açılması İlgiyi Artırdı:

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ndeki tesislerin yeniden hizmete açılmasıyla birlikte doğa tutkunları, kuş gözlemcileri ve fotoğrafçılar bölgeye akın etmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi'ne ait tesislerde huzurlu anlar yaşayabilen ziyaretçiler, kahvaltı, ızgara çeşitleri ve sıcak soğuk içeceklerin tadına bakabiliyor.

Kızılırmak'ın büyüleyici doğasında yer alan Bungalov Evler huzurlu bir konaklama imkanı sunarken, Galeriç Subasar Ormanları'nda bulunan Otantik Kıl Çadırı ise yöresel dokularla modern konforu buluşturuyor.

Gözleme, kahvaltı ve yöresel lezzetlerle dolu bu çadır, doğal ortamıyla keyifli bir atmosfer sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi:

Yeniden hizmete aldığı bu tesislerle doğal ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni daha geniş kitlelere tanıtmayı, yerel kültürü ve doğal güzellikleri vurgulayarak ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni Ziyaret Etmek İçin:

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Seyitler köyünden ulaşabilirsiniz.

Giriş ücreti 20 TL.

Ziyaret saatleri: 08:00 - 18:00

Tesislerde kahvaltı, ızgara çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler, konaklama ve gözleme imkanları mevcut

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.