Öne Çıkanlar TFFnin Yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu emekten tasarruf edilmez.

Samsun'da 3 ilçede uyuşturucu operasyonu 25 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten kişilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinin farklı mahallelerinde şüpheli 25 kişinin üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 879 sentetik ecza, 51,54 gram sentetik uyuşturucu, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1,96 gram esrar, 2 hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanım aparatı, 56 tabanca fişeği ve bir miktar sentetik uyuşturucu yapımında kullanılan sıvı madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan 25 şüpheli, hakkında adli süreç başlatıldı.

Öte yandan operasyonda, "ruhsatsız silah bulundurma" ve "hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçlarından 2 yıl 4 ay, "nafaka hükümlerine uymamak" suçundan 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 2 firari yakalandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunIlkadımCanikAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.