Öne Çıkanlar bafra istanbul

Samsun'da 6 kişinin yaralandığı çatışmada 2 tutuklama

Atakum Güzelyalı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir restoran önünde silahlı çatışma ile ilgili 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Serbest bırakılan 6 şüpheli, "silahla tehdit, kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından savcılık tarafından sorgulandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tutuklanan S.K. ve A.O. ise sorgulandıktan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde Güzelyalı Mahallesi'nde iki gün önce, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir restoran önü, iki grup arasında silahlı çatışma çıkmış oldayda 6 kişi yaralanmıştı. Soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alınmıştı. Saldırıda  A.O, S.K, M.O.Ç, İ.C, S.Ü. ve K.K. yaralanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.