Öne Çıkanlar bafra istanbul

Samsun'da Aileye Saldırı, 6 Yaralı, 2 Gözaltında!

Samsun'un Kavak ilçesinde E95 Çorum-Samsun otoyolu üzerinde, iki araçla arka arkaya seyir halinde olan bir aileye, başka bir araç tarafından saldırı düzenlendi.

Saldırıda 6 kişi yaralanırken, saldırgan baba ve oğlu gözaltına alındı.

Bir aile, iki araçla E95 Çorum-Samsun otoyolu üzerinde Kavak ilçesi mevkiinde seyir halindeydi, ailenin önündeki araç tarafından tacize uğrayan aile, selektör ve korna ile tepki verdi.

Saldırgan sürücü, ailenin aracının önünü keserek durdurdu. Araçtan inen saldırganlar, aile bireylerine saldırdı.

Saldırıda 70 yaşındaki Latif Özdil burnu ve kafası kırıldı, 48 yaşındaki Kamuran Özdil kolu kırıldı, 62 yaşındaki Kamile Özdil belinden yaralandı.

Diğer araçta bulunan 31 yaşındaki Seyit Ozan Özdil'in bacağı kırıldı, 24 yaşındaki Müberra Özdil ve 6 aylık bebek Serra Hüma Özdil ise cam kırıklarından dolayı oluşan kesiklerle yaralandı.

Yaralananlar, Latif Özdil (70), Kamuran Özdil (48), Kamile Özdil (62), Seyit Ozan Özdil (31), Müberra Özdil (24), Serra Hüma Özdil (6 ay) tedavi altına alındı.

Olayla ilgili Ahmet Özgün ile  Yusuf Özgün gözaltına alındı.

Saldırgan baba ve oğlu Ahmet Özgün ve Yusuf Özgün gözaltına alındı ve savcılığa çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Olay sırasında baba ve oğlunu azmettiren anne Arzu Özgün ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yetkililer tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.