Öne Çıkanlar bafra istanbul

Samsun'da Change Araç Operasyonu 30 Gözaltı!

Samsun merkezli 4 il de eş zamanlı "change" operasyonda 29 araç ele geçirildi, 30 kişi yakalanıp gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı marka ve modellerdeki yanmış, yakalamalı, hacizli, enkaz altından çıkarılan ağır hasarlı araçların motor ve şasi numaraları ile orijinal özelliklerinin değiştirilerek Bulgaristan'dan getirilen gümrük kaçağı 29 araçla "change" yapılarak satıldığı bilgisini aldıktan sonra operasyon başlattı.

Operasyonda, "nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kaçakçılık" suçlarını işledikleri tespit edilen toplam 30 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan 22'si Samsun'da, 6'sı İstanbul'da, 1'eri ise Çorum ve Trabzon'da yakalandı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 3 kurusıkı tabanca, 43 fişek, 58 bin 800 lira para, dijital materyaller, 2 araç plakası, noter belgeleri ve araç alım satım işlemlerine ilişkin çok sayıda evrak ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, işlemleri tamamlanmak üzere emniyete götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
SamsunTrabzonçorum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.