Öne Çıkanlar UMKE bafra encümeni

Samsun'da change operasyonunda 17 kişi adliyede

Samsun merkezli 4 il de eş zamanlı "change" operasyonda 29 araç ele geçirildi, 30 şüpheliden 17'isi adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda, gözaltına alınan 30 kişinin 17'isinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İfadesi alınan 13 kişi bürodan serbest bırakılırken, 17 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 17 zanlıdan 4'ü çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 13'ü ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri,26 Haziran'da farklı marka ve modellerdeki yanmış, yakalamalı, hacizli, enkaz altından çıkarılan ağır hasarlı araçların motor ve şasi numaraları ile orijinal özelliklerinin değiştirilerek Bulgaristan'dan getirilen gümrük kaçağı 29 araçla "change" yapılarak satıldığı bilgisini aldıktan sonra operasyon başlatmıştı. Operasyon kapsamında, "nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kaçakçılık" suçlarını işledikleri tespit edilen toplam 30 kişi gözaltına alınmış, Gözaltına alınanlardan 22'si Samsun'da, 6'sı İstanbul'da, 1'eri ise Çorum ve Trabzon'da yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.