Öne Çıkanlar Mustafa Destici Samsun Sinop

Samsun'da denizde kaybolan çocuk bulundu

Samsun'un Yakakent ilçesinde dün denize giren ve kaybolan 13 yaşındaki Emir İşleyen'in cesedi, kıyıya vurmuş halde vatandaş tarafından bulundu.

Olay, dün sabah saat 06.30 sıralarında Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi Sahil Evleri mevkiinde meydana geldi. Ailesi ile serinlemek için denize giren Emir İşleyen, bir süre sonra kayıplara karıştı. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve Karadeniz Sahil Güvenlik Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Emir İşleyen'i bulmak için denizde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yaklaşık 18 saat süren çalışmalar sonucunda Emir İşleyen'in cesedi, denize girdiği yerden 500 metre ileride kıyıya vurmuş halde bulundu.

Ekipler tarafından kimliği teyit edilen cenaze, Alaçam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede yapılan işlemlerin ardından cenaze ailesine teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYakakent
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.