Öne Çıkanlar Kemiğe Mikrop Yuvası

Samsun'da Glütensiz Kafe hizmete açıldı

Kafede tamamen glütensiz ürünler sunulmaktadır. Bu sayede çölyak hastaları ve glütensiz beslenmeyi tercih edenler güvenle ve rahatlıkla yemek yiyebilmecek.

Kafe, İlkadım ilçesinde eski Balık Evi'nin binasında hizmet vermeye başladı. Balık Evi binası kısa sürede Glütensiz Kafe'ye dönüştürüldü.

Halit Doğan, çölyak hastalarının ihtiyaçlarını dinleyerek bu projeyi hayata geçirdi. Bu sayede çölyak hastalığına dair farkındalığın artması da hedefleniyor.

Halit Doğan'ın Açıklamasında, "Samsun'un gururu, Glütensiz Kafe, Türkiye'de bu alanda restoran hizmeti veren ilk mekan olma özelliği taşıyor. Bu durum Samsun için bir gurur kaynağıdır. Kafe sadece çölyak hastaları için değil, glütensiz gıda ile beslenme ihtiyacı olan herkese açıktır. Seçim döneminde çölyak hastalarımızın yanında olacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Glütensiz Kafemiz de bu anlamda çok kıymetli. Şehrimize hayırlı olsun, hep birlikte gururla kullanalım." dedi. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunGlütensiz Kafe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.