Öne Çıkanlar Samsun Sinop Mustafa Destici

Samsun'da uyuşturucu kuryeleri yakalandı

Samsun Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Operasyonda, Samsun'a uyuşturucu naklettikleri şüphesiyle takibe alınan iki şahıs, İlkadım Kıran Mahallesi'nde durduruldu.

Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu madde bulunamadı. Fakat şahısların yanlarında valiz, çanta veya eşya bulunmaması, halsiz ve tedirgin görünümleri, şüpheli davranışları dikkat çekti. Bu durumdan şüphelenen ekipler, şahısların uyuşturucu madde kuryeleri olabileceğini ve uyuşturucuyu yutmak suretiyle vücutlarında taşıdıklarını değerlendirdi.

Hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen şahısların mide ve bağırsaklarında röntgen çekimi yapıldı.

Görüntülerde mide ve bağırsaklarında yabancı maddeler olduğu tespit edildi.

Bu bilgiler doğrultusunda A.A. (36) ve H.T. (44) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların mide ve bağırsaklarına yapılan tıbbi müdahale sonucunda 18 paket halinde toplam 500 gram metamfetamin ele geçirildi.

Uyuşturucu madde kuryelerinin ikametlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 99 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca, A.A. (36) ve H.T. (44) ile bağlantılı olarak onlara yardım ve yataklık ettiği tespit edilen R.K. (44) isimli şahıs da gözaltına alındı.

"Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan" hakkında geniş kapsamlı soruşturma başlatılan 3 şahıs hakkında adli işlemler devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.