Öne Çıkanlar Arazi anlaşmazlığı Savcılık

Samsun'un 4 ilçesinde uyuşturucu operasyonu 7 gözaltı

Samsun'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Canik, Bafra, İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Operasyonda, şüphelilerin evlerine ve araçlarına baskın yapıldı.

ADRESLERDE ARAMA YAPILDI

Canik'te: S.Ç. ve E.K.'nin kargo paketleri ve adreslerinde: 7 bin 840 sentetik ecza hapı, pompalı tüfek ve 4 tüfek kartuşu, Bafra'da: S.Y., T.A. ve H.U.'nun üstlerinde ve ikametlerinde: 5 gram sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı, kurusıkı tabanca ve bir miktar para, İlkadım'da: M.O.Ç.'nin aracında ve adresinde: 98,72 gram sentetik uyuşturucu, 25 sentetik ecza hapı ve hassas terazi, Çarşamba'da: D.G.'nin kenevir yetiştirmek üzere kurduğu serada: 63 kök kenevir bitkisi, 550 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon sonucunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelede kararlı olduklarını ve bu tür operasyonların devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.