Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı istanbul

Samsun'da Ak Parti Bayramlaşma töreni yaptı

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda bayramlaşma töreni düzenledi.

Törene çok sayıda parti yöneticisi, teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, bayramın önemini vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yılmaz, "Kurban Bayramı, birbirimize sevgi ve saygı gösterdiğimiz, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bir bayramdır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin ve milletimizin bayramını kutlar, hayırlı ve sağlıklı bayramlar dilerim." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da bayramın barış ve huzur getirmesini dileyerek, "Kurban Bayramı, fedakarlık ve paylaşmanın sembolüdür. Bu bayramda ihtiyaç sahiplerini unutmayalım ve onlarla paylaşmanın güzelliğini yaşayalım." diye konuştu.

Törende konuşan diğer milletvekilleri ve il yöneticileri de bayram tebriklerini sunarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Teşkilat mensupları ve vatandaşlar da bir araya gelerek bayramlaşmanın sevincini yaşadılar.

Törene katılanlar, bu tür programların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ve bayram sevincini daha da artırdığını ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.