Öne Çıkanlar bafra istanbul

Samsun'da trafikte terör yaşatanlara karar verildi

Samsun'un Kavak ilçesinde bir aileye saldırıan ve 6 kişiyi yaraladığı gerekçesiyle baba ve oğlu adliyeye çıkarıldı.

E95 Çorum-Samsun otoyolu üzerinde dün akşam, iki araçla arka arkaya seyir halinde olan bir aileye, başka bir araç tarafından saldırı düzenlendi.

Bu saldırıda 6 kişi yaralanırken, saldırgan baba ve oğlu gözaltına alındı.

Jandarma'daki işlemleri tamamlanan saldırgan baba ve oğlu  sevk edildikleri adliyede, oğul Yusuf Özgün tutuklanırken, Ahmet Özgün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

E95 Çorum-Samsun otoyolu üzerinde Kavak ilçesi mevkiinde dün akşam, Bir aile, iki araçla seyir halindeydi, ailenin önündeki araç tarafından tacize uğrayan aile, selektör ve korna ile tepki vermişti, saldırgan sürücü, ailenin aracının önünü keserek durmuş, Araçtan inen saldırganlar, aile bireylerine saldırmıştı. Saldırıda yaralananlar, Latif Özdil (70), Kamuran Özdil (48), Kamile Özdil (62), Seyit Ozan Özdil (31), Müberra Özdil (24), Serra Hüma Özdil (6 ay) tedavi altına alındı. Olayla ilgili Ahmet Özgün ile  Yusuf Özgün gözaltına alınmış, Olay sırasında baba ve oğlunu azmettiren anne Arzu Özgün ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.