Öne Çıkanlar T3 Vakfı kavaktan samsun spora destek

Tırların karıştığı kazada 3 kişi öldü 10 kişi yaralandı

Samsun-Ankara kara yolunda yağış nedeniyle kayan iki tır, yolcu otobüsü, trafik kazasına sebep verdi., yaşanan kazada 3 kişi öldü, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Kavak ilçesi Tekke mevkisinde Samsun yönüne seyreden araçlar, yağışın etkisiyle zeminin kayganlaşması sonucu kontrolden çıktı.

İki tır, bir yolcu otobüsü ve çok sayıda otomobil ile polis aracı kayarak birbirine çarptığı kazada, 3 kişi öldü, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Yaralılar, Samsun ve ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada Recep Yalçın, Makbule Yalçın ve Beyhan Arslan yol kenarına savrularak olay yerinde hayatını kaybetti, Esme Arslan (18), Metehan Arslan (8), Berinay Altıncı (36), Mehmet Aldemir (44), Sevil Aldemir (45) ve Yasemin Altıncı (36) ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Esme Arslan, Metehan Arslan, Berinay Altıncı ve Mehmet Aldemir’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKavakTrafik Kazası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.