Öne Çıkanlar Kemiğe Mikrop Yuvası

Başakşehir Avupa liginde gol yağmuru yaptı

Başakşehir, Avrupa Ligi'nde Ezgili Başlangıç Yaptı!

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında La Fiorita'yı gole boğarak büyük bir galibiyet elde etti.

Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada 6-1'lik net bir skorla sahadan ayrılan turuncu-lacivertliler, rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.

Gollerin Yağmuru:

Berkay Özcan (5'), Davidson (13'), Figueiredo (29', 49'), Kemen (43') ve Piatek (71') ile Başakşehir adına ağları sarsan isimler oldu.

La Fiorita'nın tek golünü ise Greco (58') kaydetti.

Büyük Avantaj:

Bu net galibiyetle Başakşehir, turu geçme adına büyük bir adım attı. Rövanş maçı, 1 Ağustos'ta San Marino'da oynanacak olsa da, turuncu-lacivertliler turu geçme konusunda oldukça avantajlı durumda.

Başakşehir'in Gösterişli Oyunu:
Başakşehir, karşılaşmada üstün bir oyun sergileyerek rakibini tamamen domine etti.

Özellikle orta sahadaki etkili oyun ve hücumdaki zenginlik, turuncu-lacivertlilerin galibiyetinde büyük rol oynadı.

Önümüzdeki Maçlar: Başakşehir, bu galibiyetin ardından lig maçlarına ve Avrupa Ligi'ndeki sonraki turlara daha motive bir şekilde girecek.

Anahtar Kelimeler:
Başakşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.