Alaçam’daki Bıçaklı Kavgada İki Tutuklama
Samsun’un Alaçam ilçesi Yenicami Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavga ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kanlı Kavganın Detayları
Bir mobilyacının önünde bir araya gelen S.K. (19), E.K. (18), S.K. (20) ve O.K.T. arasında, daha önceden var olan husumet nedeniyle tartışma çıktı. Sözlü başlayan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında S.K. (19), bıçakla E.K., S.K. (20) ve O.K.T.’yi yaraladı. Özellikle E.K.’nin başına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Yaralıların Durumu ve Gözaltına Alınanlar
Olay yerine sevk edilen polis ve ambulans ekipleri, yaralılara müdahale etti. Yaralılardan S.K. (20) ve O.K.T. Alaçam Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sağlık durumu ciddiyetini koruyan E.K. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi. E.K.’nin tedavisi hastanede devam ediyor.
Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada, hastanede tedavileri tamamlanan Semih K. (19) ile kamera kayıtlarında kavgaya karıştığı tespit edilen Ünal Can O. (17) ve Süleyman B.’yi gözaltına aldı.
İki Şüpheli Cezaevine Gönderildi
Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Semih K. ve Ünal Can O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süleyman B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


