MHP Samsun İl Başkanı Mucur’dan Bahçeli’ye Ziyaret: “Liderimizin İzinde Yürümeye Devam Ediyoruz”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi sundu. Mucur, Genel Başkan’ın Samsunlulara selamlarını ilettiğini duyurdu.
Bahçeli’ye Çalışmalar Hakkında Bilgi Verildi
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi Ankara’da ziyaret ederek Samsun teşkilatının yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. Görüşmede Bahçeli’nin hayır dualarını alan Mucur, Genel Başkan’ın tüm Samsunlu hemşehrilere selamlarını ilettiğini belirtti.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Mucur, partinin temel şiarını vurguladı: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in izinde, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ şiarıyla yürümeye devam ediyoruz. Türk Dünyasının Bilge Lideri’nin elini öpüp hayır dualarını aldık. Sayın Genel Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.”
Samsun Teşkilatı 7 Ekim’de Ankara’da Olacak
Başkan Mucur, ayrıca Samsun teşkilatının bir sonraki önemli adımını da duyurdu. 28. Dönem 4. Yasama Yılı’nın açılışı sonrasında gerçekleştirilecek ilk grup toplantısına katılacaklarını belirterek:
“Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda; 7 Ekim Salı günü yapılacak ilk Grup Toplantısı’na Samsun teşkilatı olarak katılım sağlayacağız,” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’a Ziyaret
Burhan Mucur, Ankara temasları kapsamında MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın ile de bir araya geldi. Yalçın’a teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi veren Mucur, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’dan emir ve talimatlarını alarak teşkilatımızın çalışmalarına yön vereceğiz,” ifadeleriyle ziyaretin verimli geçtiğini kaydetti.


